Nyhet Plaza markant

Med det imponerende formatet 240x2200 mm skiller parkettbordene seg fra standardformater ved første blikk. Bredden på 240 mm gjør ikke bare inntrykk, det kan tilføre et rom helt nye dybder og visuelle dimensjoner. Noen ganger er det faktisk størrelsen som teller.

Plank Plaza
Rom som gjør inntrykk
Med det imponerende formatet 240x2200 mm skiller parkettbordene seg fra standard-
formater ved første blikk. Bredden på 240 mm gjør ikke bare inntrykk, det kan tilføre
et rom helt nye dybder og visuelle dimensjoner. Noen ganger er det faktisk størrelsen som teller.

  • Generøs romvirkning med et massivt format
  • Faset kant på alle fire sider
  • Uttrykksfull og livlig overflate med en struktur som oser av kvalitet og bærer frem treets uttrykk.
  • Naturoljet overflate som trenger dypt inn i treporene og beskytter gulvet fra tilsmussing og uttørking.


Mobalpa Grini har gulv i alle prisklasser og våre faglig dyktig personale hjelper deg med å velge gulv som passer deg og dine behov.

Våre merkevarer innen gulv
Haro er Tysklands største parkettprodusent og tilbyr et enormt utvalg
av førsteklasses parkett for ethvert behov og for enhver smak. Haro har 150 års erfaring med behandling av tre. Hos Haro får du inntil 30 års garanti.

Kährs har arbeidet med tre i over 150 år og er i dag en av de eldste tregulvprodusenter i verden. Helt siden de startet virksomheten har de hatt et sterkt engasjement når det gjelder kvalitet, miljø og bærekraft. Vi har stort utvalg av Kährs parkett og har mange gulv i utstilling.

BerryAlloc er ledende innen interiørdesign og innredning for boliger og kommersielle prosjekter. Hos BerryAlloc stiller alle samme krav til kvalitet, nyskapning og service. Alle arbeider mot samme mål om å skape bedre livskvalitet i en mer miljøvennlig og bærekraftig verden.

Levert av